Naukriworlds.com
Post a Job ↗ Login Register

Work From Home - Business Opportunity

HDFC LIFE

India · Full-time · 10000 - 15000

Administration & Office SupportPrivate

Job description

Evaluate Risks And Determine Appropriate Insurance Coverage For Clients. Design And Implement Policies Tailored To Individual Or Business Needs. Handle Claims And Ensure Timely Settlements While Managing Customer Relationships. This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Business Opportunity Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. HDFC Life will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HDFC Life expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HDFC Life does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?

Ans. HDFC Life expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PMMonday to Saturday.

Requirements & qualifications

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
B. B. D. Bag Dalhousie Square

Working Hours :
9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply for this job

Apply for Work From Home - Business Opportunity

Upload a resume here or use the resume saved in My Profile. You can track your application status from your employee dashboard.

Ready to apply for this job?

Create a free Employee / Job Seeker account, or log in if you already have one. After registration or login, you will return to this job application.

Register as Job Seeker → Login to Apply