Naukriworlds.com
Post a Job ↗ Login Register

Work From Home - Hr Executive

90 plus management

Mumbai, Delhi, India · Full-time · 12000 - 17000

Human Resources (HR)Private

Job description

Handle Hr Processes, Including Payroll, Benefits, And Policy Implementation. Resolve Employee Grievances And Foster Positive Workplace Relations. Ensure Documentation And Compliance With Company Standards. This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Hr Executive Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. 90 plus management will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 90 plus management expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 90 plus management does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?

Ans. 90 plus management expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PMMonday to Saturday.

Requirements & qualifications

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sakinaka

Working Hours :
9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply for this job

Apply for Work From Home - Hr Executive

Upload a resume here or use the resume saved in My Profile. You can track your application status from your employee dashboard.

Ready to apply for this job?

Create a free Employee / Job Seeker account, or log in if you already have one. After registration or login, you will return to this job application.

Register as Job Seeker → Login to Apply