Naukriworlds.com
Post a Job ↗ Login Register

Work From Home - Field Recruiter

SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED

Haydrabad, India · Full-time · 20000 , 35000

Human Resources (HR)Private

Job description

Looking For Recruitment Vendors & Freelancers!We Are Looking For Recruitment Vendors, Manpower Suppliers, And Freelance Recruiters To Support Our Bulk Hiring Requirements For Picker, Packer, And Loader Profiles Across Bangalore, Hyderabad, And Chennai.Requirements:Bulk Hiring For Picker, Packer & Loader Profiles.Immediate And Ongoing Hiring. 1 - 2 Years Experience Compulsory. This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Field Recruiter Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED (SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED) will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED (SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED (SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED) does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED (SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED) expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?

Ans. SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED (SUNRISING STAFFING SERVICES PRIVATE LIMITED) expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PMMonday to Saturday.

Requirements & qualifications

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Medchal

Working Hours :
9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply for this job

Apply for Work From Home - Field Recruiter

Upload a resume here or use the resume saved in My Profile. You can track your application status from your employee dashboard.

Ready to apply for this job?

Create a free Employee / Job Seeker account, or log in if you already have one. After registration or login, you will return to this job application.

Register as Job Seeker → Login to Apply