Work From Home - Hr Recruiter
Ovni ManagementDelhi, India · Full-time · 10000 - 15000
Job description
Only Experience Recruiter, Candidate Must Have Delivery Executive And Picker Packer Hiring Experience - Need Serious And Active Recruiter. 1 - 2 Years Experience Compulsory. This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Hr Recruiter Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ovni Management Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ovni Management Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ovni Management Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ovni Management Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
| Ans. Ovni Management Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 9:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday. |
|---|
Requirements & qualifications
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Dwarka
Working Hours :
9:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday