Naukriworlds.com
Post a Job ↗ Login Register

Work From Home - Freelance Recruiter

Confidential

Mumbai, India · Full-time · 10000 - 35000

BPO & Customer Support:Private

Job description

Identify, Attract, And Hire Top Talent By Managing The Recruitment Process. Develop Job Descriptions, Screen Candidates, And Conduct Interviews. Collaborate With Teams To Meet Workforce Needs Efficiently. 1 - 2 Years Experience Compulsory. This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Freelance Recruiter Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Abs International will provide a salary in the range of 10000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Abs International expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Abs International does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Abs International expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?

Ans. Abs International expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PMMonday to Saturday.

Requirements & qualifications

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
All Mumbai

Working Hours :
9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply for this job

Apply for Work From Home - Freelance Recruiter

Upload a resume here or use the resume saved in My Profile. You can track your application status from your employee dashboard.

Ready to apply for this job?

Create a free Employee / Job Seeker account, or log in if you already have one. After registration or login, you will return to this job application.

Register as Job Seeker → Login to Apply